Akumulator kalcij-kalcij tehnologije, bez održavanja i 24 mjeseca garancije.
MUTLU korporacija je osnovana 1945. godine, osnovna djelatnost uvoz/izvoz akumulatora. Od 1955 počinje sa proizvodnjom Mutlu akumulatora. Najviši uspon slijedi posle 1983. godine, uz najviši nivo kvalitete u proizvodnji. Na svjetskom tržištu interesovanje potrošača za Mutlu akumulatore raste iz dana u dan. Mutlu je u stalnom porastu svake godine, dostižući 40% ukupnog tržišta.

Početak izvoza i proizvodnje akumulatora koji je iznosio na početku 2 miliona dolara, postepeno je porastao na nevjerovatnih 60 miliona dolara godišnje. Kao rezultat posvećenosti kvaliteti proizvoida, proizvodnog kapaciteta i pouzdanih usluga klijenata,

Mutlu akumulatori su postali najveći proizvođač u Turskoj, Bliskom Istoku i Istočnoj Evropi. Sa 230.000 kvadratnih metara proizvodnog pogona, akumulatori Mutlu su ponosni da budu glavni igrač u Turskom i Europskom sektoru proizvodnje akumulatora. Naši glavni klijenti u automobilskoj industriji su automobilska kompanija Ford, Fiat, Toyota Turska, Toyota Engleska, Renault, Hyundai, Mercedes, Isuzu, MAN, Temsa industrijske mašine, Turska vojska, Turski Telekom, fabrike gvožđa, čelika te još mnoštvo  javnih i privatnih preduzeća širom svijeta.

Mutlu akumulatori daju garanciju od 24 mjeseca, ipak, zbog tehnoloških investicija i kvaliteta proizvodnje stopa kvarova ili neispravnosti akumulatora se svodi na 0%.

© 2016 KARE AUTODIJELOVI | Design by: VISUAL IDENTITY

logo-footer

PRATITE NAS NA: