Kare Autodijelovi

Autodijelovi

Ulja i maziva

Antifriz i hemijski proizvodi

Alati i servisna oprema

Volkswagen Buba

Autodijelovi:

Naš širok asortiman autodijelova moguć je prvenstveno zbog naših partnera sa kojima uspješno poslujemo već dugi niz godina. Autodijelove uvozimo iz različitih država cijele Evrope osiguravajući brzu dostavu, bez žrtvovanja kvalitete.

Pogledajte neke od naših partnera:

JP Group

JP Group je ujedinjena pod zajedničkom strategijom upravljanja i zajedničkim financijama, ljudskim resursima i administrativnim odjelima. Preduzeća su u 100 % vlasništvu privatnog dioničara što ne rezultira birokratijom i brzim i efikasnim odlučivanjem.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

Wunder Filter

Wunder Filter koristi najkvalitetnije sirovine u zračnim i peludnim filterima koji produžuju vijek trajanja motora. Osim toga, filtri za ulje i gorivo proizvedeni u našim prekomorskim pogonima su visokog kvaliteta. Naša kompanija, koja ima širok asortiman proizvoda, nastavlja da povećava svoj tržišni udio u Turskoj i svijetu iz dana u dan.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

Bilstein group

Kao dobavljač i proizvođač, Bilstein grupa je vodeći svjetski stručnjak za tržište zamjenskih dijelova. Nudimo rješenja za popravke svih uobičajenih tipova vozila u sektoru automobila i komercijalnih vozila. Bilstein grupa kombinira visoki standard kvalitete sa snažnim fokusom na kupce. Marke proizvoda febi, WAG i Blue Print koje su usidrene u grupi Bilstein nude tehničke dijelove za sve potrebne popravke.

Posjetite njihove web stranice: Bilstein GroupFebiBlue Print

Frenkit

Frenkit, S.L. je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom kočnih dijelova za motorna vozila. Svi proizvodi proizvedeni su prema OEM-u ili specifikacijama kupaca i primjenjuju certifikovani sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima ISO 9001.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

Veriga

Veriga proizvodni program sadrži lance za snijeg za automobile, laka dostavna vozila, 4×4, kamione, traktore i teške mašine; zaštitni lanci za teške strojeve; dereze za cipele i drugo.
Proizvodi se prodaju na domaćem i svjetskom tržištu. Svake godine Veriga se sve više takmiči s najvećim svjetskim proizvođačima lanaca, dok vlastiti brend kompanije Veriga istovremeno dobiva sve više priznanja.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

AIC

Dobri proizvodi. Dobre cijene. To je moto Jürgen Liebisch GmbH koji prodaje auto dijelove pod vlastitom markom AIC Germany od 2004. godine.
AIC asortiman se stalno proširuje. Trenutno imaju hiljade proizvoda u preko 100 različitih kategorija, a taj broj stalno raste.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

ASMETAL

ASMETAL je jedan od najistaknutijih proizvođača ovjesa i upravljačkih dijelova u Turskoj i Evropi s dobro poznatim kvalitetnim i uglednim proizvodima. ASMETAL je partnerska institucija i proizvodimo dijelove upravljača i ovjesa za putničke automobile i lahka teretna vozila, OES -u i prodajnim mjestima na cijelom svijetu. 

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

GGT by Dolz

S više od 80 godina povijesti, Industrias Dolz, S.A., svjetski je lider u proizvodnji pumpi za vodu u industriji rezervnih dijelova. Dolz oduvijek nije proizvodio ništa osim pumpi za vodu za automobile, kamione i traktore, što nam omogućava da ponudimo pumpe za vodu sa najdužim iskustvom na tržištu.
Dolz proizvodi više od 4,5 miliona pumpi u svoja tri pogona, a prisutan je u više od 70 zemalja širom svijeta zahvaljujući svojim strateški lociranim logističkim platformama čiji je cilj pružanje izvanrednih usluga.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

GKN

Globalna mreža proizvodnih i inženjerskih centara kompanije GKN Automotive daje kompaniji prisutnost u 20 zemalja. Njegovih 51 proizvodnih pogona, uključujući sjedište u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo i šest tehnoloških centara, uključujući centar za softverski inženjering, partnerstvo s Tata Technologies u Indiji, strateški su smješteni kako bi se korisnicima osigurala korist od lokalnih lanaca snabdijevanja i tehničke podrške svjetske klase.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

Lubrico Oil

Lubrico Oil International je osnovan 1978. godine sa sjedištem u Kadıköyu, Istanbul. Danas Lubrico zauzima svoje mjesto među najafirmiranijim proizvođačima u Turskoj i okolnim zemljama sa svoja dva proizvodna pogona smještena u organiziranim industrijskim zonama Gebze.

Sa više od 40 godina iskustva, Lubrico svojim potvrđenim kvalitetom i više od 400 različitih asortimana proizvoda zadovoljava zahtjeve automobilskog, industrijskog, motociklističkog i pomorskog sektora na međunarodnim tržištima, te konstantno razvija nove proizvode bazirane na trenutnim zahtjevima tržišta.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

Meyle

Stručnjaci za popravke se oslanjaju na MEYLE automobilske rezervne dijelove: U preko 120 zemalja širom svijeta, MEYLE brend je zaštitni znak vrhunskih rezervnih dijelova dizajniranih da zadovolje potrebe nezavisnog tržišta. MEYLE proizvodi su dostupni kod specijalizovanih trgovaca i uključuju preko 24.000 artikala iz linija proizvoda MEYLE HD, MEYLE PD i MEYLE ORIGINAL.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

Max gear

Pažljiv odabir dobavljača i temeljita kontrola kvaliteta omogućili su stvaranje vrlo bogate ponude zamjenskih dijelova za putnička i kombi vozila. Grupa stručnjaka odgovornih za razvoj brenda MaXgear redovno pazi na održavanje visoke pouzdanosti proizvoda koji potiču iz vodećih, renomiranih fabrika. MaXgear je prisutan i u svjetskoj enciklopediji znanja o zamjenskim dijelovima u automobilskoj industriji a to je TecDoc.

Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.

Spremni raditi sa nama?

Posjetite nas danas