Kare Autodijelovi

Autodijelovi

Ulja i maziva

Antifriz i hemijski proizvodi

Alati i servisna oprema

Volkswagen Buba

Volkswagen Buba:

Za cijeli asortiman proizvoda posjetite naš OLX Shop

Naša strastvena posvećenost VW Bubi definira nas kao vodeće stručnjake u prodaji visokokvalitetnih dijelova za ovu legendarnu ikonu ceste. U srcu našeg poslovanja leži misija pružanja ne samo originalnih dijelova već i vrhunske usluge, stvarajući iskustvo koje premašuje očekivanja naših klijenata. S ponosom pružamo rješenja koja oživljavaju i poboljšavaju performanse VW Bube, čineći svaku vožnju sigurnom, ugodnom i nezaboravnom. Naša predanost vašem automobilu odražava se u svakom detalju, jer vjerujemo da svaka Buba zaslužuje najfinije dijelove. Pustite nas da budemo vaš partner u održavanju i unaprjeđenju ljepote i snage vaše VW Bube.

Historija i restauracija naše Bube

S ponosom dijelimo priču o našem putu od strastvenih entuzijasta do istinskih majstora VW Bube. Naša priča počinje sa žarom za ovom legendarnom ikonom ceste, a danas je ispisana radom, stručnošću i posvećenjem.

Godine strpljenja, istraživanja i ljubavi prema svakom detalju doveli su nas do trenutka kada smo odlučili ne samo ponuditi dijelove za VW Bube, već i započeti proces restauracije i stvaranja vlastitih unikatnih modela.

U našoj radionici, svaka VW Buba postaje platno na kojem stvaramo remek-djela. Restauriramo s poštovanjem prema originalnom dizajnu, koristeći samo najkvalitetnije dijelove kako bismo osigurali da svaka Buba iz naše radionice zrači autentičnošću i dugovječnošću.

Danas smo ponosni na to što smo postigli – stvaranje VW Buba koje ne samo da voze, već i pričaju priču. Naša strast i posvećenost nisu samo o dijelovima, već i o stvaranju iskustva koje vozači cijene. Zahvaljujemo na povjerenju koje nam pružate na putovanju koje se tek nastavlja.

Spremni raditi sa nama?

Posjetite nas danas