Kare Autodijelovi

Autodijelovi

Ulja i maziva

Antifriz i hemijski proizvodi

Alati i servisna oprema

Volkswagen Buba

Lubrico Oil & LIQUI MOLY

Najveće marke ulja u Evropi

Lubrico Oil ispunjava zahtjeve automobilskog, industrijskog, motociklističkog i pomorskog sektora na međunarodnim tržištima.

LIQUI MOLY je najpopularniji njemački brend motornog ulja.
Poznati po cijeloj Evropi

Maziva najviših kvaliteta

Lubrico Oil International je osnovan 1978. godine sa sjedištem u Kadıköyu, Istanbul. Danas Lubrico zauzima svoje mjesto među najafirmiranijim proizvođačima u Turskoj i okolnim zemljama sa svoja dva proizvodna pogona smještena u organiziranim industrijskim zonama Gebze.

Sa više od 40 godina iskustva, Lubrico svojim potvrđenim kvalitetom i više od 400 različitih proizvoda zadovoljava zahtjeve automobilskog, industrijskog, motociklističkog i pomorskog sektora na međunarodnim tržištima, te konstantno razvija nove proizvode bazirane na trenutnim zahtjevima tržišta.

Lubrico zauzima svoje mjesto među vodećim brendovima u području razvoja proizvoda kao rezultat istraživanja i razvoja provedenih s vodećim svjetskim proizvođačima aditiva.

Nešto više o Lubrico Oil saznajte na njihovoj web stranici.

Sa preko 4.000 artikala, LIQUI MOLY je jedan od rijetkih dobavljača u cijelom svijetu i nudi prave proizvode za svako vozilo. Isporučuju najširi i najdublji asortiman motornih ulja, aditiva, ulja za mjenjače, masti, pasta, ljepila i proizvoda za servis i njegu vozila. Pored putničkih automobila, opslužuje i motocikle, klasične automobile, električna vozila, bicikle, baštensku opremu, čamce, male avione, sektor za kampovanje, komercijalna vozila i građevinske mašine. 

LIQUI MOLY je najpopularniji njemački brend motornog ulja. Nagrade kao što su TOP BRAND ili BEST BRAND godinama odražavaju njihovu odličnu reputaciju među stručnjacima i krajnjim potrošačima. Ove serijske pobjede su sve samo ne slučajnost. Oni su rezultat svakodnevnog angažmana njihovih visoko motiviranih uposlenika i partnera.

Nešto više o LIQUI MOLY saznajte na njihovoj web stranici.

Spremni raditi sa nama?

Posjetite nas danas